Pamatlīdzekļu iegāde un būvmateriālu iegāde saimniecības ēkas izbūvei lauku tūrisma atpūtas bāzes "Silmalas" tālākās izaugsmes un konkurētspējas veicināšanai

Īstenošanas adrese: Šiveriņas sādža, Siveriņa, Rušonas pag., Preiļu novads

Atbalsta pretendents: SIA “AIMEK”

No 2008.gada uzņēmums nodarbojas ar lauku tūrismu. Pa šo laiku ir izveidota atpūtas bāze "Silmalas", kura atrodas skaistā Rušonas ezera krastā. Uzņēmuma pastāvēšanas laikā ir uzbūvētas un aprīkotas ar mēbelēm vairākas brīvdienu mājas. Mājas ir paredzētas gan ģimenēm ar bērniem, gan lielākām atpūtnieku grupām un ārzemju tūristiem. Visas mājas ir pieslēgtas ūdensvadam un kanalizācijas tīkliem. Ir uzstādīta dzeramā ūdens attīrīšanas iekārta. Patreiz tiek sniegti šādi tūrisma pakalpojumi: naktsmītnes līdz 80 personām, ēdināšanas pakalpojumi, telšu vietas, teritorijas noma kultūras un sporta pasākumiem, pirts un banketu zāles noma, airu laivu noma, komerczveja dīķos un dažāda sporta inventāra noma.

Projekta mērķis: Iegādāties pamatlīdzekļus un būvmateriālus saimniecības ēkas būvniecībai atpūtas bāzes "Silmalas" tūrisma pakalpojumu kvalitātes paaugstināšanai un dažādošanai.

Projekta ietvaros ir veikta ūdens sporta inventāra komplekta iegāde, tekstilizstrādājumu komplekti, virtuves aprīkojums un inventārs, zāles pļāvējs, veļas mazgājamā mašīna, kā arī ir iegādāti materiāli saimniecības ēkas būvniecībai.