Notikusi meistarklase - vietējo produktu izmantošana ēdienu pagatavošanā
Meistarklases laikā klātesošajiem tika piedāvātas kartupeļu un kūpinātas zivs kotletes, kas pasniegtas ar balto lakšu mērci vai sīpolu ievārījumu, kā arī mazas uzkodas groziņu veidā - veģetārās un ne veģetārās. Tā kā laiks mūs nelutināja, šefs bija padomājis arī par siltu dzērienu, kas pagatavots no pašu audzētām cidonijām un dažādu citu vietējo augļu un ogu sīrupiem.
Pasākuma vadīšana un apmeklētāju uzrunāšana tika uzticēta Smelteru amatierteātrim "EU!", kurš ļoti atraktīvā veidā apspēlēja gan jurģu tēmu, gan arī aicināja klātesošos piedalīties meistarklasē.
Meistarklases laikā šefs iepazīstināja ar sevi, pastāstīja par savu līdzšinējo darbību, kā arī labprāt dalījās ar gardo kotlešu un sīpolu ievārījuma receptēm.
Sakām lielu paldies šefam Ērikam Aleksejevam, Smelteru amatierteātrim "EU!", tehniskā aprīkojuma un muzikālā noformējuma nodrošinātājam Andrim un visiem, kas piedalījās meistarklasē!
Meistarklase tika rīkota projekta "Ceļā uz pašpietiekamu teritoriju" Nr.23-00-A019.332-000009 ietvaros.